1402/03/02

چهاردهمین گام تیپیکو در امضای تفاهم‌نامه

شرکت لابراتوارهای رازک، ستاد توسعه زیست فن‌آوری معاونت علمی فن‌آوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، داروسازی دانش‌بنیان فضل‌دارو یک تفاهم‌نامه مهم همکاری مشترک در امتداد هم‌افزایی در صنعت امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی تیپیکو، این تفاهمات به منظور هم‌افزایی و مشارکت پایدار طرفین در خلق ایده، توسعه دانش فنی، تجاری‌سازی و تولید و فروش انواع فرآورده‌های دارویی دانش‌بنیان از طریق بومی‌سازی امضا شد. آغازگر سخن در نشست امضای تفاهم‌نامه ۳ جانبه، دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فن‌آوری بود. او بر ضرورت اهتمام جدی طرفین بر انجام مفاد آن و ارائه الگو برای ورود محصولات و پروژه‌های دانشگاهی به صنایع و کارخانه‌های دارویی تاکید کرد. پس از او، دکتر احمد شفیعی، مدیرعامل شرکت لابراتوارهای رازک به تشریح موضوع تفاهم‌نامه پرداخت. دکتر شفیعی گفت: در آینده تمامی محصولات شرکت رازک دانش‌بنیان خواهد بود و معتقدیم که دانش‌بنیان بودن محصولات اعتبار خالص و سرمایه برای رازک است. او افزود: شرکت‌های بزرگ و پیشرو در حوزه دارو سود مالی و منفعت‌های غیر مالی زیادی از محصولات دانش‌بنیان به‌دست می‌آورند. در بخشی از مباحث مطروحه پیرامون انتقال دانش فنی محصول گلوکوبر ۳۰۰ «داروسازی فضل‌دارو» هم موضوعاتی مطرح شد: بررسی‌های تیم‌ تخصصی فروش و بازاریابی رازک نشان می‌دهد که مثلاً محصول گلوکوبر ۳۰۰ استقبالی بسیار خوب خواهد داشت و محبوب پزشکان خواهد بود. دکتر کامران شورگشتی، مدیرعامل شرکت فضل‌دارو نیز، روند انتقال دانش فنی شرکت‌های دانش‌بنیان را، مهم‌ترین اصل در عقد تفاهم‌نامه برشمرد. او گفت: ارائه الگو برای ورود محصولات و پروژه‌های دانشگاهی به صنایع داروسازی و کارخانه‌های دارویی مهم‌ترین بخش است و امضای این تفاهم‌نامه نخستین گام از اقدامات لازم برای ارائه الگو است. موضوع بعدی ارزش‌گذاری دانش فنی و ورود داروها به صنعت بود.
 معاونت علمی ضمن قدردانی از رازک به جهت حمایت از پژوهش‌های کاربردی افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که در حوزه فروش و بازاریابی، شبکه ارتباطی گسترده و مارکتینگ قوی، از رازک سراغ داریم، می‌توانیم از رازک به‌عنوان حامی تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و طرح‌های پژوهشی دانشگاهی نام ببریم. درخصوص محصول گلوکوبر ۳۰۰ هم اضافه شد که این یک محصول شناخته و معرفی شده به بازار هست و کارهای صنعتی‌سازی این دارو تا حدودی انجام شده، همچنین مباحثی مانند تست‌های پایداری، فرمولاسیون، تولید ماده اولیه، اخذ مجوزهای لازم از سازمان غذاودارو، کمیسیون قیمت‌گذاری، علائم تجاری و پلن مارکتینگ برای این محصول انجام پذیرفته است و این یک پروتکل رسمی است که تمامی تعهدات فضل‌دارو را در راستای تفاهم‌نامه همکاری مشترک ۳ جانبه شامل می‌شود.
انتهای پیام/